Zeilreizen-zeilarrangementen-zeilcharter-Scheepsarrangementen
Zeilreizen
Bedrijven
Groepen
Zeilarrangementen
Catering
Informatie zeilen
Links
Over ons
Contact
english
deutsch
nederlands gastenboek reviews

Oerol arrangementen

Oerol arrangement 1, 09-11 juni 2017 weekend, lees meer....

Oerol arrangement 2, 12-16 juni 2017 midweek, lees meer....
Losse overnachtingen

Oerol arrangement 3, 16-18 juni 2017 weekend, lees meer....

Informeer naar de mogelijkheden.

Oerol vrienden

linkedin

twitter logo

Zon, zee, strand, kunst en cultuur. De 35ste editie van cultuurfestival Oerol barst op 10 juni los. Tot en met 19 juni is Terschelling een ontmoetingsplek voor liefhebbers van muziek, kunst, theater en natuur. Ontdek wat je als doorgewinterde Oeroller of prille festivalganger deze editie absoluut niet mag missen.

Artiesten als Tim Knol en El Pino & the Volunteers, theater van bekend en pril talent en zelfs een rolstoeltaxi. Oerol zit tjokvol creativiteit en interessante voorstellingen. Lees welke drie onderdelen sowieso de moeite waard zijn om te bezoeken.

Het complete programma is online te bekijken op www.oerol.nl

Oerol voor dummies
Nog nooit naar Oerol geweest of van Oerol gehoord? Het festival Oerol is een uniek theaterfestival in Europa. Sinds de eerste editie in 1982 is Terschelling jaarlijks in juni een walhalla voor kunst en cultuurliefhebbers. Tien dagen lang muziek, theater, dans en kunst op bijzondere locaties. In de duinen, op het strand, op straat, in de bossen: Oerol is overal.

 

* Er is een kans dat de haven van Terschelling bij aankomst vol is en we er dus niet in kunnen. Als alternatief gaan we dan ten anker vlak buiten de haven en pendelen een paar keer per dag op en neer om iedereen aan wal te brengen of op te halen. Tot nu toe was het altijd zo dat er de volgende dag plek vrij kwam, maar we kunnen hier geen garanties op geven. Dit geldt voor alle Oerol arrangementen. Wijzigingen in het programma voorbehouden.

Zeilreizen:.

Trouwen op zee

Oerol hotelschepen inclusief zeilreis

Zeilreis pasen of pinksteren

Zeilreis fjoertoer
4-6 april

Zeilweekenden

Zeilen en fietsen
Zuiderzeeroute

Zeilen en fietsen
IJsselmeer

Zeilen en fietsen
Waddeneilanden


Zomerzwerftocht zeilreis
27 juli - 2 augustus
8 - 14 augustus
10 - 16 augustus
22 - 28 augustus

Brandarisrace

Kerst op Terschelling

Oud en nieuw
op Terschelling

 

 

Oerol arrangementen

overnachten en varen op de leukste
zeilschepen - hotelschepen

hotelschepen-oerol

Cultuur en theater op Terschelling

Oerol op onze hotelschepen.
Voor een impressie, klikt u hier...

Groepsarrangementen Oerol
Overnachten op een schip tijdens Oerol, leuk en vooral origineel personeelsfeest, personeelsuitje of teamuitje.

offerte aanvragen

Individuele arrangementen Oerol op de leukste zeilschepen uit de vloot. Boek nu!


Oerol arrangement 1
15 - 17 juni 2018, weekend met een groot traditioneel zeilschip de Alida of Suydersee
Programma
Het schip zeilt vrijdag vanuit Harlingen naar Terschelling.
Vrijdag om 16.00 uur vertrekken we naar Terschelling en meren we aan in de haven van West*. Zaterdag blijven we de hele dag op het eiland. Zondag, om ca. 12.00 uur, zeilen we weer terug. Ontschepen zondag om ca. 16.00 uur in Harlingen.

Prijs
€ 199,- p.p. inclusief 2x ontbijt, maaltijd vrijdagavond en onbeperkt bier/wijn/fris. Zondag lunch aan boord.
- Dekbedverhuur à 15,- euro p.p.
- Je kunt gratis je fiets meenemen. (voor eigen risico).
- Je krijgt een plaats in een 2- of 4-persoonskamer.

reserveren

Oerol arrangement 2
17 - 22 juni 2018, midweek met een traditioneel zeilschip Alida

Programma
Zondag, 20.00 uur vertrek vanaf Harlingen. Samen zeil je het schip naar Terschelling, waar het schip ligplaats in de haven krijgt toegewezen door de havendienst.
Vrijdag, ca. 12.00 uur, zeilen we weer terug naar Harlingen.

Catering
Er is een kok aanwezig op het schip en zij verzorgt elke ochtend een heerlijk ontbijt.
In overleg en tegen een geringe vergoeding is er een lekker koud biertje, glaasje fris of een wijntje aan boord te verkrijgen, je kunt zelf ook een drankje naar keuze meenemen.

Bijzonderheden
Je krijgt een plaats in een 2 of 4-persoonskamer om te overnachten. De bedden zijn opgemaakt met laken, kussen en sloop.

Prijs
Arrangement € 250,- p.p. inclusief ontbijt.
- Dekbed te huur voor €15,-
- Je kunt gratis je fiets meenemen (op eigen risico).

reserveren

terug naar boven

Oerol arrangement 3 = Gaat niet door
22 - 24 juni 2018, weekend met traditioneel zeilschip.
Programma
Het zeilschip vertrekt vrijdag naar Terschelling en meert we aan in de haven van West*. Zaterdag blijven we de hele dag op het eiland. Zondag, om ca. 11.00 uur, varen we weer terug. Ontschepen zondag om ca. 16.00 uur in Harlingen.

€ 199,- p.p. inclusief 2x ontbijt, maaltijd vrijdagavond en onbeperkt bier/wijn/fris. Zondag lunch aan boord.
- Dekbedverhuur à 15,- euro p.p.
- Je kunt gratis je fiets meenemen. (voor eigen risico).
- Je krijgt een plaats in een 2- of 4-persoonskamer.

reserveren

hotelschepen-oerol hotelschepen-oerol hotelschepen-oerol

terug naar boven

Kies een arrangement en boek nu.... stuur een email
------------------------------------------------------------------------
Algemene informatie Oerol arrangementen

De schepen beschikken over een dagverblijf en een volledig uitgeruste keuken, waar men gebruik van mag maken. Ook zijn er toiletten en douches aan boord. Iedere kamer beschikt over een wastafel met warm- en koud stromend water.

Extra informatie voor alle Oerol arrangementen
* Er is een kans dat de haven van Terschelling bij aankomst vol is en we er dus niet in kunnen. Als alternatief gaan we dan ten anker vlak buiten de haven en pendelen een paar keer per dag op en neer om iedereen aan wal te brengen of op te halen. Tot nu toe was het altijd zo dat er de volgende dag plek vrij kwam, maar we kunnen hier geen garanties op geven.

Ligplaats schepen:
Willemshaven/Dokkade/Zuiderhaven/Plankenpad Harlingen - West-Terschelling.

Wijzigingen in de arrangementen voorbehouden.

Kaartverkoop Oerol
Kunst, cultuur, theater en dans, ook in 2016 weer een culturele manifestatie van formaat.
Vanaf de maand mei zijn er kaarten te bestellen via internet op de site www.oerol.nl voor enkele voorstellingen. Dus de voorstelling naar keuze is eenvoudig te reserveren.
terug naar boven

© 2010 Scheepsarrangementen - Sitemap

Wij bieden diverse interessante individuele zeilarrangementen.

Wat is Oerol?

Oerol, een fenomeen!

Terschellings Oerol festival staat bekend als één van de leukste en meest bijzondere theaterfestivals in Europa. Het is sinds de eerste editie in 1982 uitgegroeid tot een waar fenomeen. Ieder jaar in juni is het Waddeneiland tien dagen lang het podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. De voorstellingen worden speciaal voor de bijzondere locaties gemaakt, of daarop aangepast. Van grote spektakelstukken tot mime, van intiem muziektheater tot hilarische circusvoorstellingen, van westerns tot interactieve installaties: je treft het aan in de duinen, op het strand, in bossen, op dijken, in schuren en gewoon op straat.

Met plezier nemen we jullie mee naar de volgende editie van het Oerol festival, geboren uit de passie van één man, intussen overgebracht aan vele tienduizenden. Het is fantastisch om met zoveel bezoekers die fascinatie te delen. Die energie brengt jaarlijks opnieuw honderden kunstenaars naar het eiland, die dankzij de nieuwsgierigheid van alle bezoekers de ruimte voelen om nieuwe dingen te creëren, onderzoeken en te presenteren.

Data:
Oerol 2017 9 t/m 18 juni

Bron: www.oerol.nl

NIEUWSBRIEF
20 juni 2016
OEROL 2016:
ODE AAN DE ZON!
Lieve mensen, het zit erop! Oerol 2016 was er een om nooit te vergeten. Waar half Nederland kon pootje baden op straat, warmden wij ons aan zonnestralen met onze voeten in de zee. De 35e editie stond bol van indrukwekkend theater, grootse Expedities, gezellige festivalterreinen, verrassende muzikale acts, mooie installaties en vermakelijke straatoptredens. Een nieuwsbrief in het teken van terugblikken en afkicken.

'Slow down' met een verrassingsoptreden van Douwe Bob!
Dankzij onze nieuwe WhatsApp dienst werden Oerol bezoekers dit jaar een paar keer per dag verrast met optredens, workshops, dansfeestjes en cadeautjes. Een van de mooiste exemplaren was het verrassingsoptreden van niemand minder dan onze songfestivalheld Douwe Bob, in de manege van Hoorn. Met subtiele hints werden leden van de WhatsApp groep naar Hoorn gelokt, waar Douwe Bob een geweldig optreden neerzette. De reacties? Lovend! Dankjewel Douwe!

Fotogeniek Oerol 2016Terschelling is natuurlijk al een fotogeniek juweeltje op zich, maar tijdens Oerol weten fotografen echt niet meer waar ze moeten kijken: er is zoveel moois, bijzonders, schokkends en ontroerends te zien op het eiland. Tijdens theatervoorstellingen, bij Expedities en op de festivalterreinen: we hebben de visuele hoogtepunten voor je op een rijtje gezet. Geniet van de visuele pracht die Oerol 2016 heet.

Met Sharon genieten van zonsopkomst
Absoluut stil is het nooit; ook om vijf uur ’s ochtends fluiten vogels, kraken takjes en ruisen bladeren. De dansers van Sharon Fridman namen bezoekers in relatieve stilte mee voor een fikse wandeling door de duinen, voordat de voorstelling bij Arjensdune begon. Anderhalf uur lang naar bewegende mensen kijken, bleek een bijna spirituele ervaring. Zo een waarbij je het ineens niet meer raar vindt als je aan het einde van de voorstelling handen vasthoudt van wildvreemde ochtendgenoten. Beleef het mee!

Afkicken met Oerol eilandliedjes
Oerol is niet alleen een locatietheaterfestival; ook muziek speelt een steeds belangrijkere rol. Jonge, veelbelovende artiesten delen het podium met gevestigde acts. Van een intiem akoestische concert in de duinen tot een vette hiphop act op het hoofdpodium van de Westerkeyn. We wisten een aantal artiesten te strikken voor onze ‘eilandliedjes’. Dit jaar zijn dat Diede, Dichter, Mushroom Mosis en Fresku. Kijk, luister en geniet nog even na!

Oerol 2017
Over een jaar mogen we weer, van 9 t/m 18 juni. Zet 'em in je agenda! We starten op vrijdagochtend; de festivalterreinen gaan dan open en de eerste voorstellingen beleven hun première.

Tot Oerol!!


Scheepsarrangementen collage links
www.scheepsarrangementen.nl
Voor informatie mail of bel +31 (0)6-44148959
Scheepsarrangementen collage rechts