Zeilreizen-zeilarrangementen-zeilcharter-Scheepsarrangementen
Zeilreizen
Bedrijven
Groepen
Zeilarrangementen
Catering
Informatie zeilen
Links
Over ons
Contact
 

Scheeparrangementen biedt Droom zeilreizen aan op traditionele zeilschepen.

Originele locatie en inspirerende setting...
Bent u op zoek naar een mooie, originele, unieke en vooral inspirerende setting voor een bedrijfstraining, teambuilding, netwerkbijeenkomst, vergadering, workshop, productpresentatie of brainstormsessie?

Wij hebben de beschikking over de beste hotel- en zeilschepen in Nederland.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Oerol vrienden

 

 

Droom zeilreis

Droomworkshop
Dromen leven. Maak kennis met je dromen. Reizen in je droom. Telepathisch contact leggen, dagdromen, etc.... !

Dromen op 't Wad harmina charterschip dromen met alberdina turkstra leef je droom

Droomworkshop
Dromen Leven volgens Alberdina (uw begeleider): ''Er is al veel geschreven over dromen manifesteren, dus dat ga ik hier niet doen. Het enige dat ik kan delen is hoe het voor mij werkt.
Als kind droomde ik al. Verwerkingsdromen, toekomstdromen, voorspellende dromen of heldere inzichtsdromen. Er zijn vele namen voor dromen, maar daar wist ik toen nog niets vanaf. Ik hield een dagboek bij als puber om mijn eigen droomtaal te leren kennen. Dat wat in de toen nog schaarse boeken stond beantwoordde niet aan het gevoel en interpretatie die ik had bij mijn dromen. En zo ontwikkelde ik een gave. Iets waarvan ik tot op zeker mijn dertigste dacht, dat iedereen dat kon.

Reizen in je droom. Telepathisch contact leggen, dagdromen, actief je dromen oproepen of interruperen en je droom veranderen. Vragen stellen in je droomtijd en de symboliek in de antwoorden ontrafelen.
Ik speelde ermee, totdat ik in een jaar door verschillende mensen werd gevraagd om hun ''dromen'' te leren, ontwaken met het meenemen van alle boodschappen die je krijgt uit je onder of bovenbewuste. En zo nam ik de vraag mee en stelde ik me open om ten eerste te erkennen dat ik kennelijk een vaardigheid had, die niet iedereen had.

Vervolgens zocht ik naar woorden, creeerde ik een wijze om deze vaardigheid aan anderen te delen.
Alberdina: ''Mijn wijze van uitleg is te herkennen zoals bij de Indianen naar de Droomtijd gekeken word en herken ik de wijze van reizen in gedachten bij de wijze zoals de Aboriginals leven met hun dromen. Misschien haakte ik in op een collectief bewustzijn van dromen die nog bewaard en geeerd is bij deze volken en in ons westerse bewustzijn naar de achtergrond is geraakt. Toch merk ik dat als ik droomdagen organiseer dat de meeste mensen zeer gemakkelijk kunnen dromen en ook na zo'n dag zich ineens bewust worden van onbewuste gaven die wij allemaal in ons dragen en daar ook mee gaan werken en leven.''

Voor meer informatie over Alberdina, kijk op haar website: droomappel

Reisinformatie: U bent vrijdagavond omstreeks 20.00 uur van harte welkom aan boord. Zondagmiddag omstreeks 17.00 uur gaat u weer van boord.

Minimum aantal deelnemers 8 personen, maximaal 14 personen.
Deze reis is op basis van vol pension.
Data nader te bepalen, informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte gehouden worden?
Stuur ons dan een mail en vraag de nieuwsbrief aan.

© 2010 Scheepsarrangementen - Sitemap

Groepsaccommodatie
Heeft u een tijdelijk hotel nodig voor een groep mensen, denk bijvoorbeeld aan weekendje weg, beursbezoek, verbouwing, productie, gedetacheerden, etc.
Kijk dan op: www.hotelschepen.com

Laat u email-adres bij ons achter zodat wij u regelmatig op de hoogte kunnen houden van o.a. onze lastminute acties.

Scheepsarrangementen collage links
www.scheepsarrangementen.nl
Voor informatie mail of bel +31 (0)6-44148959
Scheepsarrangementen collage rechts