Zeilreizen-zeilarrangementen-zeilcharter-Scheepsarrangementen
Zeilreizen
Bedrijven
Groepen
Zeilarrangementen
Catering
Informatie zeilen
Links
Over ons
Contact
 

Scheeparrangementen biedt levenskunst (persoonlijke ontwikkeling) zeilreizen aan op traditionele zeilschepen.

Originele locatie en inspirerende setting...
Bent u op zoek naar een mooie, originele, unieke en vooral inspirerende setting voor een bedrijfstraining, teambuilding, netwerkbijeenkomst, vergadering, workshop, productpresentatie of brainstormsessie?

Wij hebben de beschikking over de beste hotel- en zeilschepen in Nederland.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Oerol vrienden

 

 

Levenskunst zeilreis

Met de aanwezigheid van het wad als werelderfgoed en natuurlijke meditatieruimte kan men bijna niet anders dan Friesland een status van puurheid toe te dichten. De ideale plek om een weekend levenskunst te ervaren. Onder begeleiding van een ervaren coach de levenskunst beoefenen op een door de wind voortgedreven schip.
Ontdek hoe 't is om levenskunstenaar te zijn!

levenskunst coach alberdina turkstra levenskunst workshop alberdina turkstra levenskunst

Levenskunst
Snelheid, diepgang en resultaat. Dat zijn de sleutelwoorden. Deze manier van werken brengt mensen snel tot hun kern. Dit weekend kan uw leven drastisch veranderen.

Levenskunst ontstaat vanzelf als je je eigen beperkingen en eigenaardigheden onder ogen ziet en oplost. Vervolgens hoef je niets te doen om een gelukkiger of beter mens te worden, want dat ben je al.

Alle potenties liggen in jou verscholen en wachten erop ontsloten te worden. Er is ons alleen maar wijs gemaakt dat we niet goed zijn, zoals we zijn. En daarmee hebben velen onnodige trauma's opgelopen die hun vorm krijgen door allerlei onbewuste gevoelens van angst, verdriet en boosheid. Terwijl we niet weten waar dit vandaan komt. Onnodig energieverlies en onnodige negatieve zelfbeelden zijn het gevolg hiervan. Zò triest.......en te gek voor woorden. En vervolgens onderdrukken we dit alles door ons een ego aan te meten (gebeurt ook weer onbewust) die ervoor moet zorgen dat onze kwetsbaarheid wordt beschermd. Lees Eckhart Tolle in zijn boek "Een Nieuwe Aarde" er maar op na!

Uw begeleider Alberdina: De sleutelwoorden zijn: snelheid, diepgang en resultaat. De manier van werken brengt mensen snel tot hun kern. Soms ontdek je blokkades; we kiezen er voor deze te benaderen als kans op groei, als middel om je verder in je kracht te ontwikkelen.

We werken op vier niveaus, soms op alle vier tegelijk:
- Mentaal: Opvattingen, gedachten, overtuigingen en zelfbeeld.
- Fysiek: Lichamelijke gewaarwordingen en sensaties.
- Emotioneel: Gevoelens en hun oorsprong.
- Energetisch: Energiestromen binnenin en buiten jezelf.

Alberdina Turkstra hanteert diverse natuurlijke geneeswijzen, is counselaar, coach en Arbo-adviseur voor zowel particulieren als bedrijven. Ze heeft een fysiotherapeutische achtergrond en gebruikt Indiaanse kennis en dromen in haar energetische werkwijzen. Haar motto is: Leef je Droom.

Alberdina Turkstra brengt je in een ervaring om dieper in contact te komen met je essentiele kwaliteiten. In hun programma 'Levenskunst' starten we de reis van ons leven op het moment 'nu' en reizen in omgekeerde volgorde, als in een droom, 'terug in de tijd' Hierdoor weten we waar we nu staan in onze ontwikkeling en welke keuzes ons gebracht hebben tot 'station nu'. We zien hoe gebeurtenissen van toen doorwerken in de huidige situatie. De kunst van vouwen in de tijd.
Alles wat we meemaken laat sporen achter in ons lichaam als zaden van herinneringen, opvattingen, denkpatronen, gevoelens en gedrag. Ons lichaam vormt zich tot een energiestroom die ons dagelijks draagt in een lijf dat we voelen. Soms maken we echter dingen mee die deze stroom doet blokkeren en onze inspiratie en diep verlangen doet afnemen. Hoe zou het zijn nog vrijer te zijn, onbelemmerd te genieten en weer in volle bloei de eigen potenties te doen groeien? De kunst van zaaien, groeien, bloeien en stromen. Je hoeft alleen maar te kijken naar dat prachtige landschap in je. En het te voeden, zodat ontwikkeld wordt wat even aan je aandacht was ontschoten.

In deze dagen krijg je voldoende ervaringen mee om de reis naar huis en daarna tot een machtig avontuur te laten zijn. We maken gebruik van dynamische, confrontererende en creatieve werkwijzen, afgewisseld met stiltemomenten en verschillende tussenstops op stations. Zet je de wissel om? Dit programma maakt geen ander mens van jou, maar het zou wel eens kunnen zijn dat deze reis je Bron in jezelf doet herinneren. Zo in contact met je wezen, met je werkelijke essentie, dat je potenties manifest zullen worden. De kunst van zijn.

Op 't schip dat we voor onszelf hebben maken we tijdens het bedrijven van Levenskunst bewust gebruik van groepsdynamiek. Het is een kunst, een kunde om ook te delen met je medereizigers. Zo'n reis waarvan we het dagboek in ons hart bewaren en het avontuur met de medereizigers volop genieten. Uw gidsen zijn vrolijke en ervaren levenskunst bedrijvers, een omweg naar een onbekend landschap slaan ze zo in, op eigen initiatief of op de uwe. Onze plunjezak is vol en licht genoeg voor Iets anders.

Voor meer informatie kijk op droomappel

Reisinformatie: U bent vrijdagavond omstreeks 20.00 uur van harte welkom aan boord. Zondagmiddag omstreeks 17.00 uur gaat u weer van boord.

Minimum aantal deelnemers 8 personen, maximaal 12 personen.
Deze reis is op basis van vol pension.
Data nader te bepalen, informeer naar de mogelijkheden.

Testimonials Alberdina:
bedankt voor deze bijzondere dagen! Een training om de rode draad van je leven helder voor ogen te zien, te leren zaaien, groeien, bloeien en stromen bovendien. Bij de aanvang niet wetend welke landschappen en stations we zouden bezoeken, maar we maakten echter verrassende uitstapjes naar verafgelegen hoeken. Als reisgenoten vormden we vanaf het begin een team, er ontstond een hechte band. De gidsen zorgden voor veiligheid, respect en voor de humorvolle kant. Reisdoel was contact zoeken met mijn essentie, het zoeken naar het verlangen en ik ben dankbaar voor alle cadeau's die ik tijdens deze tocht mocht ontvangen. Ben blij de herinnering aan deze reis in mijn rugzak mee te mogen dragen en kreeg een echte spiegel ten aanzien van een aantal levensvragen. Diny. Een geweldige tweedaagse Levenskunst. Nog steeds voel ik de bevrijding die ik heb mogen ervaren tijdens deze workshop. Ik draag het met me mee. ik geniet er nog iedere dag van. Deuren zijn open gegaan. En ik hoop dat ze niet weer worden gesloten. Het respect wat we naar elkaar toe hadden was uniek en bijzonder. Veel dank aan ieder van jullie. Brigitta. Ben blij met jullie op mijn pad: mooi om Alberdina op haar geheel eigen wijze met het indiaanse medicijnwiel in actie te mogen ervaren. Een droom! Super! Ik heb het hele weekend mogen nagenieten en het houdt nog niet op. Mijn innerlijk vuur laait weer op en door de verkregen inzichten (een kwartjesregen) hebben veel zaken een plekje gekregen. Ik weet waar ik mee verder kan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik dank jullie! Gonda.


Wilt u op de hoogte gehouden worden?
Stuur ons dan een mail en vraag de nieuwsbrief aan.

© 2010 Scheepsarrangementen - Sitemap

Groepsaccommodatie
Heeft u een tijdelijk hotel nodig voor een groep mensen, denk bijvoorbeeld aan weekendje weg, beursbezoek, verbouwing, productie, gedetacheerden, etc.
Kijk dan op: www.hotelschepen.com

Laat u email-adres bij ons achter zodat wij u regelmatig op de hoogte kunnen houden van o.a. onze lastminute acties.

Scheepsarrangementen collage links
www.scheepsarrangementen.nl
Voor informatie mail of bel +31 (0)6-44148959
Scheepsarrangementen collage rechts