Zeilreizen-zeilarrangementen-zeilcharter-Scheepsarrangementen
Zeilreizen
Bedrijven
Groepen
Zeilarrangementen
Catering
Informatie zeilen
Links
Over ons
Contact
english
deutsch
nederlands gastenboek reviews

Zeilen voor bedrijven Bedrijfsuitjes, bedrijfstrainingen en teambuilding

offerte aanvragen

Scheeparrangementen biedt een originele locatie en inspirerende omgeving voor

Bedrijfstraining
Bedrijfsuitje
Teambuilding
Netwerkbijeenkomst
Vergadering
Workshop,
Productpresentatie Brainstormsessie
etc...

Wij hebben de beschikking over de beste hotelschepen en zeilschepen in Nederland.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Zeilen voor bedrijven
bedrijfsuitjes, bedrijfsevents, bedrijfstrainingen en teambuilding

Originele locatie en inspirerende setting
Bent u op zoek naar een mooie, originele, unieke en vooral inspirerende setting voor een bedrijfsuitje, bedrijfstraining, teambuilding, netwerkbijeenkomst, vergadering, workshop, productpresentatie of brainstormsessie?

Wij organiseren op maat gesneden en geheel verzorgde zeilreizen, bedrijfsevents of bedrijfsuitjes voor u.


Team incentive
Zeilreizen van Scheepsarrangementen biedt alle mogelijkheden voor uw relatie en/of collega's.
Neem uw relaties en/of collega's mee uit zeilen om te netwerken en de contacten te verstevigen. Dit in combinatie met een presentatie en/of training uw relaties en/of collega's zullen aangenaam verrast zijn!
Op een zeilschip heeft u alle tijd om elkaar in een bijzondere sfeer beter te leren kennen en ideeën uit te wisselen.

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld:
Survival, Coastraften, Wadkanoen, Powerkiten, Blokarten, Wildwaterkanoën, Kunstworkshop, Kookworkshop, GPS belevingstocht (met meerdere schepen op 't Wad, navigeren op 't Wad), Skûtsjesilen, praamzeilen of kanovaren op de friese meren.

De schepen kunnen worden voorzien van o.a. beamer, internetverbinding, etc.

offerte aanvragen

Wij geven u graag advies.

Teambuilding
Bij teambuilding worden de dagelijkse patronen en rollen losgelaten door afstand te nemen van de dagelijkse werkomgeving en werksfeer. Een onderdeel van teambuilding is leren door ontspanning, plezier en fysieke inspanning. Vervolgens wordt gekeken wat geleerd is en hoe dit toegepast kan worden in de dagelijkse werkpraktijk en worden hiervoor aktiepunten benoemd. De daadwerkelijke dag of dagen worden eventueel opgevolgd door individuele coaching sessies en vervolgens een gezamenlijke terugkomdag om de tijdens de teamdag vastgestelde aktie punten te evalueren.

Scheepsarrangementen bedrijfstrainingen Scheepsarrangmenten bedrijfsuitje Scheepsarrangementen duurzaam ondernemen

Bedrijfstrainingen
Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo), duurzaam ondernemen of maatschappelijk ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet): de triple-P-benadering.
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat het om het vinden van een balans tussen people, planet en profit. Vaak blijkt dat deze balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving (bron: wikipedia).

Steeds meer organisaties zijn bewust bezig met de ontwikkeling van hun mensen, waardoor er steeds meer ruimte voor de individuele werknemer ontstaat.

Onderstaande genoemde bedrijfstrainingen zijn enkele voorbeelden:
Verandermanagement en persoonlijk leiderschap
Stressreductie en time-management
Mindfulnesstrainingen bij burn-out, reorganisatie en ziekteverzuim
Mindfull leiderschap voor managers
NLP Neuro Linguïstisch Programmeren
Verkooptraining, communicatie
Project evaluaties


Werkwijze: een voorgesprek met directie of direct leidinggevende over het aantal deelnemers, werkwijze en evaluatie is noodzakelijk. De visie van de directie op de gewenste resultaten wordt besproken. Deze visie zal tijdens de teamtraining aan bod komen. Cruciaal daarbij is de wil om als organisatie te ontwikkelen en te veranderen.

Enkele trainers:
Uw eigen trainer
Natuurlijk is het mogelijk om uw eigen trainers mee te nemen.

Ben Tiggelaar (o.a. auteur van: dromen, durven, doen)
Ben gaat in op de fundamenten van menselijk gedrag, de kern van leiderschap, verandering, prestatieverbetering, ondernemerschap en groei.

Alberdina Turkstra
Alberdina helpt teams oog te hebben voor kwaliteiten en ervaringen.
Ontdekken, spelen met en benutten van uw talenten. Deze inzetten voor uzelf én uw team zodat anderen er ook van kunnen profiteren. Tijdens deze reis krijgt u voldoende ervaringen en inzichten mee om meer vanuit eigen kwaliteiten te opereren in uw team.
Sleutelwoorden: snelheid, diepgang en resultaat

Frank Eijkelkamp en Juliette Reniers:
Wat kan mindfulness betekenen voor uw organisatie?

Mindfulness is een beproefde techniek om te leren omgaan met de uitdagingen die we in ons werk tegenkomen. De techniek is er op gericht om een non-reactieve houding te ontwikkelen. De automatische piloot in ons is veel vaker aanwezig dan we denken, en door het trainen van aandacht leer je deze te stoppen en helder te kijken naar een situatie. Het is een systematische aanpak om nieuwe manieren van controle en wijsheid te ontwikkelen, gebaseerd op ons vermogen tot ontspanning, aandacht, bewustzijn en inzicht.

© 2010 Scheepsarrangementen - Sitemap

Laat u email-adres bij ons achter zodat wij u regelmatig op de hoogte kunnen houden van o.a. onze lastminute acties.

Groepsaccommodatie
Heeft u een tijdelijk hotel nodig voor een groep mensen, denk bijvoorbeeld aan weekendje weg, beursbezoek, verbouwing, productie, gedetacheerden, etc.

Kijk dan op: www.hotelschepen.com

De sensatie van het zeilen
Iedere zeiler kent dat gevoel van vrijheid als je op het water bent. Dat is op de door ons gecharterde schepen niet anders, alleen in nog wat sterkere mate. Door het authentieke model, de grootte van het schip en het hout, heb je de sensatie van het zeilen, maar daarnaast ook het gevoel een reiziger te zijn zoals op klassieke schepen die eeuwenlang over de hele wereld zeilden. Het is dat gevoel van vrijheid van reizen met de wind in de zeilen. Liggend op het zonnedek of zittend op het achterdek zie je de kustlijn aan je voorbij schuiven, het gevoel van oneindigheid, dat je niet weet waar je heen gaat, het geklapper van de zeilen, de robuustheid van het schip, de golven die komen en gaan, de schoonheid van de kust en de oneindigheid van de zee creëeren het ultieme gevoel van vrijheid...

Scheepsarrangementen collage links
www.scheepsarrangementen.nl
Voor informatie mail of bel +31 (0)6-44148959
Scheepsarrangementen collage rechts